Jag längtar...

...tills det här släpps!
Jag bara måste köpa en när de kommer, som det Nintendo-fan man är! Tur att man jobbar på ett försäljnigsställe så man kan lägga undan en... :) De lär försvinna snabbt!
Jag tror att det kommer bli hur bra som helst! Och med de nya revolutionerande handkontrollerna blir det mer fysiskt oxå. Nästan så man kan hoppa över att gå till gymmet och bara sitta hemma och spela... *Jihuu*
Jag vill ha det här spelet, eller det här, eller rent av båda två... :)
Me ♥ Mario = Sant

Tänk vad mycket som förändrats sen man satt och spelade Zelda, Super Mario 1 och Megaman på sitt Nintendo NES! Fast det är fortfarande kul oxå i och för sig! :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha-en dold sida hos Tesan-nintendo freak! :) Kul! Själv hatar jag data/tv spel-har aldrig förstått mig på det...Så jag kan väl passa på att fråga:Vad är det som är kul med det? :)

Postat av: Kalle

Det är riktigt kul med tv-spel.I japan så finns det tv kanaler som bara sänder reportage om olika tävlingar och dom bästa spelarna där är lika stora som David Beckham är i fotboll och det är flera miljoner i pris pengar.Det finns nåt för alla.
Det kommer se sjukt ut på pensionaten om 40-50 år när alla gamlingar sitter och gejmar :)

2006-05-11 @ 20:51:13
URL: http://www.welcomestranger.blogg.se
Postat av: Johanna

Nintendo är kuul!

2006-05-12 @ 09:06:29
URL: http://www.modeskytt.webblogg.se
Postat av: Tesan

Johanna: Oj oj, då har du missat nåt! Det är som Kalle säger; det finns nåt för alla! Jag gillar inte skjut-spel och sånt utan färgglada platformsspel, tex Mario, eller "tänkarspel". Kan inte riktigt förklara vad som e så roligt, men det är hjärngympa att sitta där och försöka lista ut vad man ska göra... Du har bara inte hittat rätt spel! :)

Kalle: Ja, de är helt tokiga i Japan! Såg en bild på kön utanför en butik när de skulle släppa andra(!) sändningen av nya DS. Huuur lång kö som helst! Jag ser fram emot de där pensionaten! :)

Johanna: Eller hur! Superkul! Satt och spelade hela vägen hem från skolan på tåget idag, fast sen glömde jag spara... *grrr*

2006-05-12 @ 16:44:00
URL: http://makemyday.webblogg.se
Postat av: Moa

ååh. jag (L) nintendo = sant.

2006-05-13 @ 13:11:26
URL: http://moassida.blogg.se
Postat av: Tesan

Moa: Om (L) betyder love så är jag på din sida... :)
Jag e så dålig på sånadär tecken...

2006-05-13 @ 15:40:05
URL: http://makemyday.webblogg.se
Postat av: google

[URL]http://www.google.sollazzo.org[/URL] http://www.google.sollazzo.org

2006-10-15 @ 17:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback