Tesan -nintendofreaket!

 

Äntligen är den här! Min nya fina DS lite! Svart, pianolackad! :)
Det blev alltså en svart, den vita verkade bli smutsig så lätt och dessutom släpps den svarta bara i Europa (eftersom jag åker utanför Europa så himla ofta ;P). Spelet jag ska ha till släpps dock inte föräns imorgon, så jag får klara mig med mina gamla SP-spel så länge.
Har skrivitmycket om Nintendo, och min favorit Mario, nu att det nästan skulle bli en egen kategori! Känner mig verkligen som en spel-tönt! ;)

Hur är er inställning till spel?

Kommentarer
Postat av: Vintage*Jessica

Jag är spelfreak har nintedo ds x box och playstation i love games :)))


snyggt

Postat av: Gilraen

Min pojkvän är samlare av nintendo. Så spel ser jag varje dag, och spelar även ibland. DS är nice, kul grej. Det finns så många funktioner på den lilla saken. :/ Men favoriten är ändå 8-bits med bubble bobble! :D

Så isf är nog jag med en liten spel-nörd.. haha

2006-06-29 @ 19:40:34
URL: http://gilraen.blogsome.com
Postat av: Tesan

Vintage*Jessica: Skönt att det inte bara är jag! ;) Fast Playstation och xbox har jag aldrig spelat. Jag har ju som sagt en förkärlek till Mario. Så jag har en Gamecube och så ska jag köpa Wii när den släpps i november! :)
Vilka är dina favvis-spel då?

Gilraen: Ah, va kul! Då måste ni ju ha en massa kult-spel! Det är dom som är roligast ju! Har ett 8-bitars oxå, fast det funkar inte riktigt 100. Stänger av sig när man spelat ett tag... trist. Bubble bobble är en riktig klassiker! :)

2006-06-29 @ 21:19:42
URL: http://makemyday.webblogg.se
Postat av: Li

Vi är lite lika. Jag gillar också spel och smink. Jag är en sucker för olika sorters pusselspel. Puzzle Bobble, Puzzle Fighter, Tetris, Puyo Puyo och nu senast Zoo Keeper. Min pojkvän (sambo) är en riktig gamer och har hundratals spel som jag kan spela. Han har t.o.m. en arkadkabinett!
Spelar skitmycket på hans nya (vita) DS Lite. Vill nästan ha en rosa själv som matchar mig rosa GBA SP.

2006-06-30 @ 16:19:38
Postat av: Anonym

Li: Jaha, va kul! :) Har bara spelat gamla hederliga tetris av de där. Men jag har så dåliga nerver när det kommer till spel att jag blir superstressad när det börjar gå fortare... :) Därför kan jag inte spela "läskiga" spel heller... jag blir skiträdd! ;) (tönt , jag vet ;P)
I mitt förhållande är det jag som är gamern, M gillar nästan bara sport och bil spel! *blä* Fast jag har börjat få in honom i mina spel lite... :)
Om DS Lite funnits i rosa hade jag helt klart köpt den! Är det den rosa micron du har? Den är så himla söt! :)

2006-07-01 @ 18:15:27
Postat av: Tesan

Ah! Det var jag som skrev det där! *dumma dator* ;)

2006-07-01 @ 18:16:08
URL: http://makemyday.webblogg.se
Postat av: Li

Det är Game Boy Advanced SP jag har. http://www.play-asia.com/paOS-13-71-1b-77-1-49-en-15-gba%2Bsp-70-4hj.html
Och DS lite finns i rosa, men inte i Europa. http://www.play-asia.com/paOS-13-71-hu-49-en-15-pink%2Bds%2Blite-70-1gl8.html

2006-07-04 @ 12:59:25
Postat av: Tesan

Li: Den är söt den där SP:n oxå! Jättefin! *lite avis*
Och det är klart, allt finns ju i Asien... :) Men jag köper alla mina spel-grejer på jobbet (så får jag lite rabatt iaf:) och där har vi inte någon rosa! Tråkiga Europa! ;)

2006-07-05 @ 16:01:02
URL: http://makemyday.webblogg.se
Postat av: adipex

http://xanaxz.xa.funpic.de/375/celebrex.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback