Gekås!

Jag och mamsen pratade om att åka till Gekås i veckan, och idag bär det av. Måste köpa lite diverse till Lunda-lägenheten ju... Och för mig och min mamma är det en såndär grej vi gör ibland, bara vi två. Så då blir det lite extra mysigt! Hoppas att det inte är så mycket folk bara, det är så jobbigt då!
Mams kommer och hämtar mig här på jobbet halv fyra, ska bli kul! :)

Kommentarer
Postat av: Desperado

Hej igen
Tyckte du mitt 1:a augusti-inlägg var för deprimerande. Kan tänkas att de var lite för negativt skrivet. Men man förväntar sig så mycket av sommaren och man ska göra allt möjligt. Vips så har juli passerat och man har inte hunnit med hälften av det man tänkt sig. 1:a augusti är liksom en vändpunkt, ungefär som 1:a april är en vänpunkt då vintern är slut och våren tar vid. Men du har ju din ledighet att se fram emot. =)

Du nämnde i dit förra inlägg att du snart var ledig fram till skolan och i detta inlägg att du skulle handla till Lundalägenheten. Jag har naturligtvis ingenting med det att göra men jag kan vara nyfiken. Studerar du på Lunds Universitet? Om du gör det vad tänker du bli då du är färdig med utbildningen? Nyfiken....

Gekås vilken affärsidé. Jag har bara varit där 2 ggr och senast var för en hisklig massa år sedan. Men det verkar vara mycket folk där jämt. Du som bor så nära, när ska man åka dit för att slippa det mesta av folkanstormningen?

Postat av: Annika

Mysigt med en dag tillsammans så. Jag å min mamma har åxå varit å shoppat idag på Europa möbler...inga möbler dock...

Hon e så bra att ha med sig när man handlar kläder för när man blir snål å tveksam tycker hon alltid att man ska köpa för hon säger "du behöver dem ju på jobbet" å då kan man ju inte låta bli...för det behöver jag ju ;)

2006-08-01 @ 18:53:35
URL: http://www.pysselbloggen.blogg.se
Postat av: Thesseloppan

åhh vad jag är avundsjuk!! jag älskar Gekås. hoppas det inte är så mycket folk och att du hittar massa skoj grejor :)

2006-08-01 @ 20:03:09
URL: http://thesseloppan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Kul! Ha så trevligt :) Och hoppas du hittar nåt! Kramis.

2006-08-01 @ 20:59:43
URL: http://www.modeskytt.webblogg.se
Postat av: Gilraen

Va mysigt det låter, jag hoppas ni får det trevligt! :D

2006-08-01 @ 22:25:28
URL: http://gilraen.blogsome.com
Postat av: Tesan

Desperado: haha.. ja lite! För mig har ju sommaren inte ens börjat! :) Fast jag känner ändå lite som du -att det snart är över...
Helt okej att du är nyfiken! :) Ja, jag läser vid Lunds Universitet, till Sjukhusfysiker. Ska börja på andra året av fem nu. När jag är klar blir jag legitimerad sjukhusfysiker, vad det innebär kan du läsa om du klickar på länken i mitt inlägg "This is me" som jag skrev för ett tag sen. :)
Kan lova att Gekås förändrats en HEL DEL sen du var där sist! :) Det finns självklart massa skit, men många guldkorn också, visar mina fynd här i bloggen ikväll! :) Bäst är att åka när ingen annan är ledig, dvs en vardag då det inte är någon form av lov. Och helst inte vid säsongsväxlingar, exempelvis nu när det börjar komma höstgrejer.

Annika: Ja! Mammor är superbra som shopping-kompisar. Alltid ärliga och vet vad man passar i och behöver! :)

Thesseloppan: Tycker också att Gekås är superkul! :) Det var ganska mycket folk, men ingen kö och inte så att man fick hälsenorna sönderkörda, så det var helt ok! ;)

Johanna: Hade jättetrevligt! :) Hittade en del faktiskt, visar som sagt ikväll! :)

Gilraen: Tack! Det var mycket mysigt! :)

2006-08-02 @ 09:31:47
URL: http://makemyday.webblogg.se
Postat av: Linnea

Gekås är kul, men lite överskattat tycker jag, var där för ett tag sen för första gången på länge men blev faktiskt lite besviken. Mindes det som mycket roligare. Men visst kan man fynda om man har tur :)

2006-08-02 @ 20:41:23
URL: http://linnnis.blogg.se
Postat av: Tesan

Linnea: Jasså, det var ju tråkigt... Fast vissa gånger tycker jag också att det är trist -finns inte nåt. Då är det typ bara ett par sockar som följer med hem... :)

2006-08-03 @ 08:37:33
URL: http://makemyday.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback